Incediu cu evacuare pe Bulevardul Victoriei

Incediu cu evacuare pe Bulevardul Victoriei

0 400

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale si au evacuat locatarii de la etajele inferioare, precum si persoanele care se aflau in citeva magazile de la parterul blocului, printre care un supermarket si o banca. Doua echipaje smurd si personalul de pe o ambulanta au acordat ingrijiri medicale celor care au avut nevoie si au transportat la spital 3 persoane intoxicate cu fum

Evacuare masiva pe Bulevardul Victoriei din cauza unui incendiu izbucnit la subsolul unui bloc. In jurul orei 15,00 trecatorii au sesizat ca din gurile de aerisire ale subsolului imobilului, instalate pe spatiul verde se degaja un fum gros.
Pompierii au intervenit cu trei autospeciale si au evacuat locatarii de la etajele inferioare, precum si persoanele care se aflau in citeva magazile de la parterul blocului, printre care un supermarket si o banca. fum pompieri1
Doua echipaje smurd si personalul de pe o ambulanta au acordat ingrijiri medicale celor care au avut nevoie si au transportat la spital 3 persoane intoxicate cu fum.
In subsolul blocului erau garate si mai multe masini, dintre care patru au fost avariate de flacari.
Angajatii ISU investigheaza in prezent cauzele incendiului si incearca sa stabileasca daca flacarile au izbucnit de la materialele depozitate in subsolul blocului sau din garajul subteran.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.