Hocheiştii braşoveni, campioni naţionali ai României, au fost felicitaţi la Primărie

Hocheiştii braşoveni, campioni naţionali ai României, au fost felicitaţi la Primărie

1 170

În sala de ședințe a Consiliului Local, primarul George Scripcaru i-a invitat pe jucătorii seniori și juniori ai clubului de hochei Corona, pentru a le mulțumi în cadru oficial pentru performanța extraordinară din acest sezon. Atât seniorii de la Corona Wolves, cât și echipele de juniori U12 și U14 sunt campioni naționali la finalul sezonului.

Corona Wolves a câștigat Campionatul Național de Seniori 2018, iar juniorii au câștigat la cele două categorii de vârstă, „Transilvania Hockey League“, campionatul național de hochei pentru juniori.

„Și cei mari, și cei mici au avut o performanță foarte bună, de apreciat, pentru acest sport și pentru Brașov în primul rând. Este o dovadă că ceea ce am pornit noi ca și proiect acum câțiva ani de zile începe să-și arate roadele. Mă bucur că lângă echipă sunt foarte mulți susținători, și chiar dacă au fost tot felul de interpretări pe parcursul campionatului, cred că finalul contează în cele din urmă.
S-a demonstrat că atunci când îți propui ceva și ai o strategie de urmat, rezultatele apar. Iată că după acești pași suntem campioni, i-am invitat să le mulțumesc public, atât celor mici, cât și celor mari. Este o performanță foarte greu de egalat să câștigi la un sport titlul național și cu cei mici și cu cei mari, și asta înseamnă încă o dată că am făcut o treabă bună.

Urmează să îi și premiem pe toți, în așa fel încât să stimulăm competiția, performanța și să încurajăm copiii să facă sport. Îi asigur pe toți acești sportivi că se pot baza pe sprijinul municipalității în următoarea ediție de campionat și în toate edițiile viitoare, așa cum a fost și pînă acum“, a spus primarul George Scripcaru

„Eu aș vrea să vă mulțumesc pentru invitație, este o onoare pentru noi, ne bucurăm foarte mult și suntem recunoscători pentru sprijinul acordat și încurajările primăriei, și ne bucurăm pentru că tocmai ne-ați asigurat că așa va fi întotdeauna. Fără sprijinul primăriei ne-ar fi extrem de greu să facem performanță“, a spus Roberto Gliga, căpitanul echipei de hochei seniori a Brașovului, Corona Wolves.

„Le mulțumesc antrenorilor, care au reușit să ducă echipa la un nivel atât de mare, colegilor părinților și tuturor oamenilor care au fost alături de noi“, a spus Cristian Achim, care a vorbit în numele juniorilor de la Corona

D.D.

COMENTARII

  1. „Asociaţia Sport Club Corona 2010 Braşov este un club sportiv de drept privat…”
    Ce legatura are balega vacii cu stapila primariei?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.