Handbalistele de la Corona Brașov se duc după puncte la Bistrița

Handbalistele de la Corona Brașov se duc după puncte la Bistrița

0 153

După o pauză competiţională de două săptămâni, Liga Naţională de handbal feminin şi-a reluat programul săptămânal. Duminică, de la ora 17.30, Corona Braşov are programat un meci în deplasare cu CS Gloria Bistriţa, partidă pe care antrenorul Coronei, Ion Crăciun o consideră grea, mai ales că echipa gazdă vine după un rezultat negativ în ultima etapă jucată : „Ne aşteptăm la un joc greu, Bistriţa are o echipă bună care poate pune mari probleme, dacă nu îţi iei măsurile de precauţie. Şi noi şi ele, ne-am împiedicat la Slatina şi toţi vrem să recuperăm cât mai repede punctele pierdute acolo. Va fi un joc de luptă pentru fiecare minge şi sper ca fetele să înţeleagă că e nevoie de implicare şi concentrare totală”.
Tehnicianul Coronei a adăugat că este convins că doar punctele câştigate vor readuce publicul la sală, iar echipa va juca acasă cu sala plină : „Aşa cum am mai spus, noi ne dorim foarte mult să readucem publicul alături de noi şi pentru asta trebuie să începem să câştigăm puncte de afară, să jucăm un handbal frumos şi atunci, cu siguranţă, această echipă va juca din nou cu sala plină. Este important să avem, meci de meci, public numeros, pentru că nu prea mai există meciuri uşoare, ba chiar pentru noi acest final de an va fi extrem de greu, pentru că vor întâlni adversari dificili”.
În acest moment, Corona ocupă locul 4 în clasament, cu 7 puncte acumulate, la egalitate cu alte trei formaţii, CS Minaur Baia Mare, CSM Slatina şi SCM Gloria Buzău.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.