Handbalistele de la Corona Brașov întâlnesc acasă campioana, CSM București!

Handbalistele de la Corona Brașov întâlnesc acasă campioana, CSM București!

0 145

În etapa a doua a Ligii Naționale de handbal feminin, Corona Brașov va avea un meci infernal acasă, cu echipa campioană en titre, CSM București! După succesul de la Cluj, elevele antrenorului Ion Crăciun vor încerca să țină cât mai aproape de ,,extraterestre” și, poate, să producă o surpriză, așa cum s-a întâmplat în meciul recent al campioanelor, la Rm. Vâlcea, în Supercupa României.

Înaintea partidei, antrenorul Ion Crăciun ne-a declarat : „Este un meci pe teren propriu în care chiar nu cred că ar trebui să avem mare presiune, având în vedere că jucăm cu cea mai titrată echipă din ţară şi una dintre echipele care se bate şi în acest sezon pentru câștigarea Ligii Campionilor. Trebuie să intrăm pe teren cu dorinţa de a juca ceea ce ştim, de a face un joc bun, care să readucă în Sala Sporturilor din Braşov bucuria pe care o poate aduce handbalul. Mi-ar plăcea să văd bucurie, atât în teren, cât şi în tribune. Din experienţă, ştiu că, dacă pe teren se vede dăruire şi determinare, atunci şi publicul reacţionează şi susţine echipa, iar asta va duce la o atmosferă foarte frumoasă. Normal, nu ne dăm la o parte şi nu ne considerăm dinainte învinşi, însă nici nu se poate spune despre acest meci că este unul în care îţi faci calcule că poţi câştiga puncte. Dacă acest lucru se întâmplă, este minunat, dar dincolo de toate trebuie să fim realişti. Sunt convins că fetele îşi doresc foarte mult să se ridice la nivelul adversarului pe care îl vor avea în faţă. Ştim că nu va fi un meci uşor, dar este unul pe teren propriu, este primul joc din acest sezon în fața fanilor şi fetele vor să lase o impresie bună. Nu vreau să comentez prea mult legat de CSM şi de jocul s[u din ultimele partide, pentru că, oricum, această echipă are numai jucătoare de top, a căror valoare nu este discutabilă. Ce pot spune, însă, este că nu vreau să pun nici un fel de presiune pe echipa mea şi să fac tot felul de presupuneri despre cum va fi duminică. Noi vom intra pe teren cu gândul de a ne lupta şi vom vedea apoi cât de aproape vom fi de adversare. Trebuie să fim conştienți că, pentru a scoate un rezultat bun, trebuie să jucăm senzaţional”.

Partida se va disputa duminică, de la ora 17,30. Biletele, care costă 10 lei – tribuna mare, respectiv 15 lei – tribuna mică, se vând la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, în fiecare zi, între orele 9.00 și 16.00. Duminică, tichetele vor fi disponibile de la ora 14.00.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.