Handbal : junioarele IV ale Coronei Brașov, s-au calificat la turneul final...

Handbal : junioarele IV ale Coronei Brașov, s-au calificat la turneul final al Campionatului Național

0 169

Echipa de junioare IV de la Corona Brașov s-a calificat la turneul final al Campionatului Național, în urma fazei semifinale, care s-a desfășurat în acest week-end la Brașov.
Fetele antrenate de Mihaela Adam au avut două victorii și un rezultat de egalitate în grupe, 31-14 cu CSȘ Baia Mare, 30-20 cu Liceul Teoretic „Nagy Mozes” Targu Secuiesc și 24-24 cu Phoenix Baia Mare.
În finala turneului de la Brașov, care a contat doar pentru palmares, junioarele Coronei au pierdut cu 16-18 în fața celor de la CSM Miercurea Ciuc, dupa un joc strâns.
La finalul competiției, primele patru echipe clasate, CSM Miercurea Ciuc, Corona Brașov, Viitorul Cluj și Phoenix Baia Mare s-au calificat pentru turneul final al Campionatului Național de junioare IV, care va avea loc între 14 și 17 iunie, la Reșița.
Antrenoara Mihaela Adam a declarat : „Ne-am dorit foarte mult să ajungem în ultima fază a campionatului și am luptat pentru acest lucru. Am reușit sa ne și îndeplinim acest obiectiv si asta e tot ce contează. Normal, mi-aș fi dorit pentru fete să câștige și cu Miecurea Ciuc, pentru că știu cât de mult voiau si ele acest lucru, dar pâna la urmă important este ca ne-am calificat împreună la turneul final și de ce nu, acolo poate ne luam revanșa. Mergem la Reșița cu gândul de a juca un handbal cât mai bun si de a obtine cât mai multe rezultate bune„.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.