Handbal : Corona Brașov, pe locul secund în turneul amical de la...

Handbal : Corona Brașov, pe locul secund în turneul amical de la Rm. Vâlcea

0 178

Corona Brașov a încheiat pe locul doi turneul amical de la Rm. Vâlcea, disputat vineri și sâmbătă. Handbalistele Braşovului au câştigat primele două partide, 29-24 (16-13) cu CSU Danubius Galaţi, respectiv 33-27 (15 -12) cu CSM Slatina, şi au pierdut cu 29-27 (15-14) ultimul joc cu gazdele de la SCM Râmnicu Vâlcea, terminând astfel competiţia pe locul 2. Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Ion Crăciun, este mulţumit de prestaţia echipei în primul turneu amical al verii. Tehnicianul Coronei a declarat că tot ce şi-a dorit din aceste partide a fost să vadă întreaga echipă în joc. „A fost un turneu util pentru noi. La acest moment nu este atât de important să punem preţ pe rezultate, pentru că avem nevoie să vedem toate fetele la joc, să vedem clar ce merge bine şi, de asemenea, ce nu merge şi trebuie corectat. Pot spune că sunt mulţumit pentru primele trei meciuri în această formulă. Se simte că sunt multe fete noi în echipă şi că va dura puţin până echipa se omogenizează, dar am văzut în joc şi multe lucruri bune. Fetele s-au achitat de sarcinile cerute şi am văzut în teren o echipă disciplinată, care a crescut în joc de la meci la meci. Mă bucur că am terminat fără accidentări acest turneu, pentru că pe alocuri s.-a jucat un pic prea dur pentru nişte meciuri de verificare, dar una peste alta, ne întoarcem fără probleme, iar acesta este un lucru bun. Trebuie să ne pregătim în continuare pentru partidele de verificare care vor urma şi să ne punem la punct cu tot ce trebuie corectat”, a spus Ion Crăciun.

În ultimul meci : Corona – SCM Râmnicu Vâlcea 27-29 (14-15). Pentru Corona au marcat: Dmitrovic 6, Buceschi 5, Chiper 3, Chiricuţă 3, Tîrcă 3, Neagu 3, Ciuciulete 3, Vetkova 1.

În programul de meciuri amicale ale Coronei, a fost inclusă şi o partidă amicală cu Vasas Budapesta, care se va disputa luni, la Odorhei. După acest joc, pe 8 august, Corona se va deplasa la Cisnădie, pentru un meci cu Măgura Cisnădie, urmând ca, pe 10 august, cele doupă echipe să se întâlnească din nou, la Braşov. În perioada 17-18 august, Corona va participa la un turneu la Roman, alături de SCM Gloria Buzău, Danubius Galaţi şi CSM Roman. De asemenea, pe finalul lunii august, handbalistele Coronei se vor deplasa în Croaţia, pentru un turneu la Koprivnica, alături de Podravka, Krim şi Pogon Baltica Szczecin.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.