Handbal : Corona a câștigat în deplasare, la Cluj

Handbal : Corona a câștigat în deplasare, la Cluj

0 168

Echipa de handbal Corona Braşov a câştigat, cu 30-28 (15-12), meciul jucat duminică după amiază, în deplasare cu Universitatea Cluj, din cadrul primei etape a Ligii Naționale de handbal feminin, ediția 2018-2019. Formaţia antrenată de Ion Crăciun a avut viaţă grea în partida contra clujencelor, care au beneficiat de nu mai puţin de 12 aruncări de la 7 metri. De asemenea, Corona a fost nevoită să joace minute bune în inferioritate numerică, însă, cu toate acestea tehnicianul Braşovului a declarat că este mulţumit de spiritul de echipă dovedit de jucătoare în acest joc. Pentru Corona au marcat: Tîrcă 7, Dmitrovic 7, Chiper 5, Buceschi 4, Chiricuţă 3, Ciuciulete 2, Vetkova 1, Bucur 1.
La finalul partidei, Ion Crăciun şi-a felicitat echipa care a luptat admirabil în meciul contra Clujului : „Îmi felicit fetele care au demonstrat că pot fi o adevărată echipă, care în momentele dificile se ajută şi se încurajează. Au fost admirabile, iar în condiţiile în care s-a jucat la Cluj, chiar au făcut tot ce au putut şi în final au reuşit să îşi treacă în cont victoria. Chiar dacă au fost şi greşeli în jocul nostru, acum nu pot decât să le felicit, pentru că a fost un meci câştigat datorită spiritului de echipă. Fiecare fată care a intrat în teren a făcut tot ce a putut să ajute echipa, iar celelalte şi-au încurajat colegele. Sunt mulţumit de victorie, de joc şi le felicit pe fete”.
Etapa viitoare, Corona va juca pe teren propriu cu CSM Bucureşti. Partida se va juca duminică, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.