Fotbal : începe și campionatul Ligii a patra, Brașov!

Fotbal : începe și campionatul Ligii a patra, Brașov!

0 170

Chiar dacă atenția iubitorilor fotbalului brașovean este concentrată acum spre debutul unei echipe de la poalele Tâmpei în Liga a treia, lucru care nu s-a mai întâmplat de ani buni, microbiștii trebuie să știe că va debuta și o nouă ediție a Ligii a patra, Brașov, acolo de unde a promovat și ACS SR Municipal! Concret, la sfârșitul acestei săptămâni, debutează edișia 2018-2019 a Ligii a patra, Brașov, care va avea la start 14 echipe, favoritele fiind Precizia Săcele și Torpedo Zărnești, echipe care se confruntă chiar în prima etapă, la poalele Pietrei Craiului!
Programul primei etape a Ligii a patra : ACS Colțea 1920 Brașov – Inter Tărlungeni, Cetatea Homorod – ACSM Codlea, Olimpic Zărnești – Precizia Săcele, Carapați Berivoi – Inter Cristian, Chimia Victoria – Aripile Brașov, ACS Prejmer – Prietenii Rupea, ACS Steagu Roșu Brașov – Olimpic Voila.

Campanie pentru Petre Lucian

Nou promovata în Liga a treia de fotbal, ACS SR Municipal Brașov, nu are parte de zile liniștite, înaintea startului campionatului. Chiar dacă stafful de conducere face eforturi pentru asigurarea finanțării și pentru ca totul să fie pus la punct, înainte de prima etapă, fanii sunt nemulțumiți de posibila îndepărtare de la cîrma tehnică a lui Petre Lucian. După meciul de verificare de la Râșnov, unul dintre fanii echipei a cerut insistent conducerii echipei, reprezentată de Vasile Dochița și Paul Enache, să nu-l îndepărteze de la echipă pe fostul director tehnic, alături de care, spun suporterii, ,,a început acest proiect, vara trecută”. Și astfel de apeluri au apărut și pe rețelele de socializare, foarte insistente și cu spirit ultimativ. Conducerea echipei le-a explicat suporterilor că noii finanțatori ai echipei au solicitat ca la cârma tehnică a echipei să figureze un antrenor principal și unul secund și că nu a fost pomenit numele lui Petre Lucian. ,,Cei care dau banii, dictează”, sunt cuvintele, general valabile nu doar în fotbalul nostru, care au fost rostite și de cei din stafful echipei brașovene. Se pare însă că suporterii, la inițiativa cărora a demarat acest proiect, nu sunt mulțumiți cu această explicație și doresc să afle mai multe aspecte, inclusiv numele celor care vor asigura finanțarea echipei, care, deocamdată nu sunt cunoscute. Singurul nume cunoscut este Constantin Anghelache, care i-a racolat, la solicitatea omului de fotbal brașovean Paul Enache, pe cei doi viitori investitori, aceștia din urmă dorind, se pare, să rămână în umbră…Vom vedea cum se va finaliza acest diferend, ivit tocmai acum, când echipa și stafful trebuie să se concentreze pe debutul în campionat!
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.