Fostul şef al Politiei Rutiere, comisarul șef Cornel Zaharia, s-a sinucis!

Fostul şef al Politiei Rutiere, comisarul șef Cornel Zaharia, s-a sinucis!

0 867

Comisarul șef Cornel Zaharia s-a sinucis vineri. În varstă de 48 de ani, Cornel Zaharia a fost purtător de cuvânt din cadrul Poliţiei Române si şeful Politiei Rutiere din Brasov, iar acum conducea Biroul Înmatriculari și Permise auto.
Neoficial, comisarul șef s-a sinucis din cauza unor probleme de sănătate.
Surse apropiate comisarului-şef Cornel Zaharia ne-au declarat că fostul sef al Politiei Rutiere, până azi şeful Biroului Înmatriculări şi Permise s-a sinucis prin otrăvire.
Conform unor surse din Poliţie, Zaharia suferise un şoc după ce, acum câţiva ani, fusese diagnosticat cu cancer la colon. La momentul respectiv, poliţistul s-a operat, însă, de curând, boala recidivase. Diagnosticul medicilor a căzut ca un trăsnet peste poliţist, care a simţit atunci că nu mai are putere să suporte din nou operaţia şi tratamentul oncologic. Drept urmare, a decis să capituleze în faţa bolii şi s-a hotărât să-şi ia viaţa. Ieri, Zaharia a aşteptat ca familia lui să plece de acasă, după care a scris un vilet de adio în care şi-a cerut iertare şi a explicat că nu doreşte să devină o povară pentru cei pe care îi iubeşte din cauza bolii sale. După ce a isprăvit scrisoarea, bărbatul a băut otravă pentru şoareci.
Medicii legisti urmează să stabilească substanţa pe care polţistul braşovean a ingerat-o.
Se pare că victima fusese diagnosticată cu cancer în anul 2009, însă învinsese boala. Recent, însă, aceasta ar fi recidivat.
A lasat un bilet în care a scris motivele care l-au împins să recurgă la gestul extrem.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.