Fostul brasovean Ludovic Orban, un securist pur-sange si infractor de drept...

Fostul brasovean Ludovic Orban, un securist pur-sange si infractor de drept comun(achitat)!

15 3135

Cum s-a „remarcat” fiul de securist Ludovic Orban? Instalat de Patriciu drept sef al ofensivei anti-Basescu, Ludovic Orban facea de tinerel eforturi disperate pentru a se remarca, prin obscenitate si trivialitate desantata, in ochii adevaratului sef al PNL.

Ludovic Orban si-a dovedit fidelitatea in perioada izbucnirii scandalului ROMPETROL, cand a sarit sa-si apere patronul din calitatea de presedinte al PNL Bucuresti, afirmand ca dupa cazul Dinu Patriciu, nici un cetatean al Romaniei nu se poate simti in siguranta – jignind astfel toti cetatenii Romaniei care n-au nici un motiv sa fie pusi in aceeasi oala cu jefuitorii economiei nationale.

Ludovic Orban reprezinta un caz tipic, o sluga clasica a sistemului creat de Patriciumentinut exclusiv datorita caracterului sau infect, care l-a recomandat pentru cariera politica. Cel care se recomanda pe site-ul PNL drept cel mai dur critic al partidului lui Ion Iliescu, cel care va impiedica orice incercare de compromis cu acesta, cel care va descuraja barfa, sforariile, intriga, calomnia, linguseala, lenea si veleitarismuls-a dovedit a fi  campionul tuturor acestor insusiri.
Cat despre compromisul cu PSD, atat a luptat cu PSD-ul incat a devenit ministru multumita PSD. In acelasi material postat pe site-ul PNL, Ludovic Orban se mai autocaracterizeaza drept un liberal pursange, produs veritabil al miscarii liberale. Tot aici el mai spune sunt un adversar al tuturor partidelor desprinse din PCR, indiferent ca s-au numit FSN, PDSN, PDSR, PRM, pentru ca toate au fost urmase ale PCR.
O confesiune de credinta, care il inchipuie pe Orban drept o intruchipare a liberalismului si un dusman ireductibil al gruparii Iliescu.
Dar... Liberal pursange ar insemna o… ascendenta clara a veritabilului produs. Orban este insa, pe aceasta logica a ascendentei invocate chiar de el, un urmas de securist pursange, un infractor puscarias de cea mai joasa speta. (Macelarul din Brasov )
Tatal lui Orban, comunist de origine maghiara, a fost securist „adevarat” in perioada cea mai neagra si mai plina de blestematii a Securitatii.
Batranii membri ai AFDPR care mai sunt in viata (si-l amintesc inca pe… macelarul din Brasov), renumit maniac al batailor crunte. A fost dat afara in perioada anilor 60, pentru ca isi uitase pistolul la o amanta, pe bune… Ulterior a lucrat la Abatorul Brasov, unde, ca fost securist pe vremea cand carnea era… valuta forte, omul si-a facut de cap. A fost si retinut, apoi fiind in lot cu fostul director al ONT, Serbanica; un caz cunoscut la vremea aceea. Tatal a facut nițica „retinere” la… Codlea, ceea ce nu l-a oprit pe fiul sau, Ludovic, sa-si doreasca sa serveasca Partidul, cand si-a propus sa se bage la Stefan Gheorghiu… Pentru lui Ludovic munca de inginer la Fabrica „Izolatorul” Tg.Secuiesc (1988-1990) nu i-a suras…
Desi era 1/2 ungur si in familie vorbea maghiara!! A reusit imediat dupa Revolutie, cand  la un an, a devenit, ajutat de structuri, invatacel in ale activismului la… noul Stefan Gheorghiu, vocatia de politruc fiind mult mai aproape de fibra sa intima.
Dupa Revolutie se metamorfozeaza in liberal, aripa deplin conspirata, si se inscrie la continuatoarea scolii de activisti de partid Stefan Gheorghiu, la SNSPA, institutie fondata de ofiterii si activistii partidului comunist, in sedii puse la dispozitie de SRI. Fratele sau Leonard, înalt functionar in  Ministerul de Externesi acum, consilier al presed. Johannis!!
Conducerea SNSPA era asigurata de cadre de nadejde, ce avea nevoie de o institutie care sa asigure necesarul liniei a doua de cadre si slujbasi ai retelei cominterniste care apucase sa puna mana pe conducerea statului.
Din acea perioada dateaza si racordul cu Dinu Patriciu, un reprezentant al structurilor acoperite, care isi propuneau inca de pe atunci preluarea patrimoniului romanesc in folos propriu. Il slujeste cu fidelitate pe Patriciu, care il recompenseaza cu un post la Rominserv, companie aflata in ograda ROMETROL.
Famiglia liberala creata de Patriciu cuprinde numai astfel de curati liberali, pursange:
Orban, odrasla de ofiter de securitate, fotomodelul Tariceanu, crescut de colaboratorul Securitatii Dan Amedeo Lazarescu,
Viorel Catarama, securist in Comertul Exterior,
Bogdan Olteanu, nepot direct al Gizellei Vass, agenta NKVD chiar cercetata dupa Revolutie o perioada, 
Radu Sarbu
, activist PCR important,
Horia Rusu, si exemplele pot continua. (Sursa:Wall-Streat.ro)

COMENTARII

  1. În loc să scăpăm de securiști noi iam dublat ca număr ăștia nu vor aduce inveci progresul ăștia vor aduce în veci teroare și puscarie

  2. Anonim!Ptr.ca românii au ajuns sa se urască intre ei,din cauza i tereselor meschine ale altor state care ne doresc sa fim o țară consumatoare, nu producătoare....

    Au dreptate cei care au scris înaintea mea despre L.Orban!

  3. Asa ne trebuie, nici o data nu aparam natia romana, votam neamtul, ca o sa traim ca in Germany….. Ne au condus toate natii le :j, t, e, m. nemtul…. Chiar nu a mai ramas nici un Roman? Patriot?

  4. Asa ne trebuie, nici o data nu aparam natia romana, votam neamtul, ca o sa traim ca in Germany….. Ne au condus toate natii le :j, t, e, m. nemtul…. Chiar nu a mai ramas nici un Roman? Patriot?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.