Floretista brașoveană Erika Imre, medalie de bronz la Campionatele Naţionale pentru...

Floretista brașoveană Erika Imre, medalie de bronz la Campionatele Naţionale pentru copii

0 213

Scrima de la Corona aduce rezultate foarte bune de la Campionatele Naţionale pentru copii, care se desfăşoară în aceste zile în Sala „Ana Pascu” din Bucureşti. Vineri, floretista Erika Imre, antrenată la Corona de Matei Piukovici şi Dorin Moraru a terminat competiţia de U11 cu medalie de bronz, rezultat care cântăreşte şi mai greu în ideea în care sportiva Coronei este cu un an mai micuţă decât colegele ei de concurs.
Antrenorul Coronei, Matei Piukovici, unul dintre cei care se ocupă de pregătirea Erikăi, a recunoscut că medalia a fost o surpriză foarte plăcută. „Trebuie să recunoaştem că nu ne aşteptam, ea fiind în concurs alături de fete cu un an mai mare. A avut însă un parcurs foarte bun şi a făcut o figură foarte frumoasă. Cu multă muncă, iată că a reuşit să ne surprindă pe toţi şi să demonstreze că toate antrenamentele ei nu au fost în zadar. Suntem bucuroşi şi sperăm ca şi sâmbătă, în întrecerea pe echipe, să facem o figură frumoasă”, a spus Matei Piukovici. Tot la floretă, dar la U13, sportiva Coronei, Enya Male, s-a clasat pe locul 8.

Zilele trecute, la Campionatele Naţionale de la Bucureşti, Corona a mai câştigat un titlu de vicecampion naţional, tot la floretă, prin Tudor Grăjdeanu, dar şi o medalie de bronz la spadă, prin Ştefania Lopătaru.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.