Florarii si-au scos ieri parleala in piete

Florarii si-au scos ieri parleala in piete

0 482

Tigancile n-au prididit sa-si laude marfa si i-au ademenit pe toti barbatii si tinerii care au trecut pe langa tarabe sa cumpere flori pentru doamne si domnisoare. 8 Martie este cea mai profitabila zi din an pentru florarii brasoveni.

Tigancile n-au prididit sa-si laude marfa si i-au ademenit pe toti barbatii si tinerii care au trecut pe langa tarabe sa cumpere flori pentru doamne si domnisoare.
8 Martie este cea mai profitabila zi din an pentru florarii brasoveni. De dimineata, abia au facut fata barbatilor veniti in piete pentru a cumpara un buchet de flori pentru doamnele din viata lor. Pe tarabe marfa a fost din plin, ba chiar multi dintre comercianti au fost nevoiti sa se aprovizioneze cu flori dupa ce galetile li s-au golit de mai multe ori.
Toti barbatii care au trecut ieri prin Piata Dacia au cumparat cel putin un buchetel de flori. Daca unii au plecat din piata doar cu o floare in mana, altii au iesit cu bratele incarcate de buchete.
Cei mai cumparati au fost trandafirii, la preturi de 5-6 lei, insa comerciantii au marfa pentru toate buzunarele, de la ghiocei vanduti cu un leu buchetul, la garoafe si zambile cu 2-3 lei. Buchetele de flori s-au dat cu 10 lei cele mai simple si au ajuns la cateva zeci de lei, in functie de complexitate si de florile din compozitie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.