Fetita disparuta din Teliu a fost gasita!

Fetita disparuta din Teliu a fost gasita!

0 479

Dupa o noapte si aproape doua zile de cautari, fetita disparuta din Teliu a fost gasita. Micuta Alexanda, in varsta de 4 ani, a fost descoperita aseara de un padurar in zona Gatul Caprei, inspre Padurea Budila. Copila este vie si aparent teafara, in ciuda faptului ca a petrecut o noapte in frig, in tenebrele padurii, si a ratacit o zi incheiata prin ploaie

Dupa o noapte si aproape doua zile de cautari, fetita disparuta din Teliu a fost gasita. Micuta Alexanda, in varsta de 4 ani, a fost descoperita aseara de un padurar in zona Gatul Caprei, inspre Padurea Budila. Copila este vie si aparent teafara, in ciuda faptului ca a petrecut o noapte in frig, in tenebrele padurii, si a ratacit o zi incheiata prin ploaie.
Zeci de politisti, jandarmi, insotiti de 2 caini de urma si de alte zeci de localnici au scotocit timp de 2 zile si o noapte imprejurimile Teliului in cautarea Alexandrei. Fetita in varsta de 4 ani disparuse luni dupa pranz si de atunci toata lumea a cautat-o cu disperare. Se pare ca fetita a plecat dupa apa, impreuna cu sora ei geafetita budila1mana la un izvor aflat la cateva sute de metri de casa, in padure, un loc la care copilele mergeau des.
Dupa ce doar sora ei s-a intors, mama fetelor a plecat sa o caute, impreuna cu vecinii. Deoarece nu a dat de urma ei, a alertat politia.
Dupa ce cazul a fost preluat de oamenii legii, au fost mobilizati pentru cautari 65 de politisti, 30 de jandarmi si 2 ciini de urma. Cu totii au scotocit padurile pina la miezul noptii de luni spre marti, cind au fost nevoiti sa se retraga, pentru a relua cautarile ieri dimineata.
Cautarile au inceput pe calea ferata care trece in apropierea casei parintilor, ca sa elimine posibilitatea ca fetita sa fi fost lovita de tren. Cautatorii au intrat apoi in paduri si in tunelurile din zona, pentru a incerca sa dea de urma fetei.
Oamenii legii luasera in calcul mai multe variante legate de disparitia fetitei, printre care accident, rapire sau chiar crima. Este si motivul pentru care echipelor de cautare li s-au alaturat si ofiteri criminalisti, care i-au interogat mai multe ore pe parinti.
Alexandra Ganea este internata in momentul de fata la Spitalul de Pediatrie Brasov, unde a fost adusa aseara infrigurata dar fara semn de hipotermie si teafara.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.