Fete chic si barbati cu kilturi la SkirtBike

Fete chic si barbati cu kilturi la SkirtBike

0 1245

Accesorii colorate, coronite si cosuri pline cu flori la SkirtBike Brasov! Printre sutele de participante care si-au etalat feminitatea pe bicicleta, in trafic s-au regasit si citiva intrusi. Unul dintre ei a purtat celebra fusta barbateasca – kiltul scotian

Accesorii colorate, coronite si cosuri pline cu flori la SkirtBike Brasov! Printre sutele de participante care si-au etalat feminitatea pe bicicleta, in trafic s-au regasit si citiva intrusi. Unul dintre ei a purtat celebra fusta barbateasca – kiltul scotian. Cea mai chic biciclista va fi desemnata in urma voturilor pe internet.

SkirtBike este cea mai asteptata plimbare colectiva a anului iar organizatorii au transformat-o intr-un manifest al celei mai mari comunitati de bicicliste, de toate varstele.

Aura Petrascu- organizator SkirtBike Brasov, spune ca actiunea si-a dorit sa incurajeze fetele si femeile din oras sa pedaleze mai mult si sa atraga atentia asupra faptului ca sunt parte din trafic ca femei dar si ca biciclisti .

Sute de doamne si domnisoare au urcat pe biciclete in fuste. Printre ele, din solidaritate sau constrinsi, au pedalat si cativa barbati – unul dintre ei cu fusta.SkirtBike - fete

Cele mai multe au apelat la flori pentru a fi chic dar si pentru a da un aer romantic plimbarii prin trafic.

Evenimentul s-a lasat si cu premii iar dupa ce va primi cele mai multe voturi pe net va fi aleasa si cea mai chic biciclista.

De 3 ani in Brasov si de 6 ani in Bucuresti, parada Skirtbike aduna tot mai multe participante. Daca la prima editie de la Brasov s-au inregistrat peste 250 de participante, editia a 2-a a reunit 350 de bicicliste pentru ca anul acesta evenimentul sa ajunga la 400 de fete si doamne pe biciclete.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.