Fara dansuri cu foc la Etnovember

Fara dansuri cu foc la Etnovember

Etnovember, ,, ajuns la cea de a XVII-a editie, se va desfasura in acest an sub influenta tragediei din Clubul Colectiv. Organizatorii Festivalul - Universitatea „Transilvania“ - au ales sa renunte cu acest prilej la citeva dintre celebrele lor evenimente. Printre ele, dansul cu foc, inclus in cortegiul medieval cu torte

Etnovember, ajuns la cea de a XVII-a editie, se va desfasura in acest an sub influenta tragediei din Clubul Colectiv. Organizatorii Festivalului – Universitatea „Transilvania“ – au ales sa renunte cu acest prilej la citeva dintre celebrele lor evenimente. Printre ele, dansul cu foc, inclus in cortegiul medieval cu torte.
Cea de a XVII-a editie a Etnovember va avea loc in perioada 14 – 16 noiembrie.
Anul acesta, evenimentul este „condus“ de mascota Odille, o ratusca simpatica imprimata pe un suport de lemn. Editia din acest an a Etnovember este una dedicata vietii.
Simbata la Aula Universitatii vor avea loc expozitii de design, arhitectura, restaurare de mobilier si fotografie si chiar si un concert.
In semn de solidaritate cu victimele incidentului din Colectiv si familiile acestora, show-ul Fire Ball programat pentru data de 15 noiembrie la ora 18.00 in Piata Sfatului a fost anulat. La finalul traseului Cortegiului cu torte participantii se vor aduna in jurul fintinii arteziene din Piata Sfatului unde vor pastra un moment de reculegere.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.