Evacuare fortata din Baza Olimpia

Evacuare fortata din Baza Olimpia

0 474

La doi ani de la desfiintare, Societatea de Patinaj a fost executata silit de Consiliul Judetean Brasov prin evacuare ieri dimineata de la baza Olimpia. Din 16 iunie nu se mai joaca tenis pe aceasta baza despre care Ion Tiriac spunea ca este cea mai frumoasa din Europa

La doi ani de la desfiintare, Societatea de Patinaj a fost executata silit de Consiliul Judetean Brasov prin evacuare ieri dimineata de la baza Olimpia.
Din 16 iunie nu se mai joaca tenis pe aceasta baza despre care Ion Tiriac spunea ca este cea mai frumoasa din Europa tinand cont de cadrul natural in care este amplasata. Desi aici era organizat in fiecare an un important turneu de tenis si se pregateau sute de copii, de acum nimeni nu va mai putea practica sportul alb in aceasta superba baza.
Si instalatia de racire care asigura aici functionarea patinoarului pe timp de iarna a fost demontata in aceste zile. Consiliul Judetean incearca de ceva vreme sa baza olimpia1inchirieze baza, insa, desi pretul este unul extrem de mic pentru recuperarea investitiilor facute pe vreme presedintelui Aristotel Cancescu, nimeni nu se inghesuie sa preia Olimpia.
La pretul de 1.650 de euro pe luna – cu cat s-a dorit inchirierea bazei – ar fi fost necesari cateva sute de ani doar pentru recuperarea investitiei de 33 de milioane de lei facute de Cancescu.
Consiliul Judetean spera sa gaseasca, totusi, un investitor interesat sa continue activitatea sportiva pe aceasta baza.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.