Evacuare cu scandal in centrul Brasovului

Evacuare cu scandal in centrul Brasovului

1 381

O femeie a fost scoasa din locuinta, cu tot cu cei noua caini ai ei. Cand si-a vazut animalele de companie tranchilizate, si-a pierdut mintile. A pus mana pe un cuțit iar jandarmii au incatusat-o

O femeie a fost scoasa din locuinta, cu tot cu cei noua caini ai ei. Brasoveanca locuia cu chirie si a fost executata silit de proprietarii care vor sa vanda imobilul. Cand si-a vazut animalele de companie tranchilizate, si-a pierdut mintile. A pus mana pe un cuțit iar jandarmii au incatusat-o.
Izabela Bitay trebuia sa evacueze imobilul din centrul Brasovului, in care locuia de patru ani. La parterul cladirii, pe o suprafaţă de 30 de metri patrati, femeia crestea noua caini „salvati din diferite situatii dificile de-a lungul anilor”, potrivit spuselor sale.
Pentru a evacua casa, executorul judecatoresc a avut nevoie de jandarmi, politisti, dar si de angajații adapostului de caini, care i-au tranchilizat patrupedele. Femeia și-a iesit atunci din minti. A intrat in bucatarie si a pus mana pe un cutit. „Jandarmul a venit, m-a calcat pe mana, pe picior, mi-a smuls cutitul din mana. M-au ridicat cu forta, m-au dus in scaun si m-au incatusat cu mainile la spate” s-a plâns femeia jurnaliştilor.
Potrivit declaraţiilor lui Cristi Roșu, purtător de cuvânt IJJ Brașov, femeia „a devenit recalcitranta si a luat un cutit din preajma si a inceput sa ameninte ca isi va taia venele sau ca il va folosi impotriva celor care se vor apropia in momentul acela”, considerând că intervenţia jandarmilor a fost legală.
Jandarmii au incatusat-o pe femeie, care a fost transportata apoi la Spitalul de Neuro -psihiatrie, de unde a fost lasata sa plece, dupa cateva ore. Izabela Bitay se considera victima unui abuz al autoritatilor, asa ca va scoate certificat medico-legal pentru rănile suferite.
Cei noua caini ai femeii au fost dusi la adapostul public din Brasov, unde vor ramane acolo pana cand stapana lor va merge sa ii ridice. Izabela Bitay a depus plangere impotriva celor care au fost implicati in evacuare la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov. Pentru ca in acest dosar sunt implicati si jandarmi, cercetarile au fost preluate de catre Parchetul Militar.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.