Edilii si Politia verifica siguranta in traficul din oras

Edilii si Politia verifica siguranta in traficul din oras

0 514

Dupa accidentele soldate cu doi morti din ultimele zile, Municipalitatea si Politia Rutiera au format o comisie comuna de verificare. Inspectorii primariei si politistii au iesit pe teren pentru a constata locurile in care siguranta in trafic poate fi imbunatatita si ce masuri se pot lua fata de cele existente acum

Dupa accidentele soldate cu doi morti din ultimele zile, Municipalitatea si Politia Rutiera au format o comisie comuna de verificare. Inspectorii primariei si politistii au iesit pe teren pentru a constata locurile in care siguranta in trafic poate fi imbunatatita si ce masuri se pot lua fata de cele existente acum.
Edilii spun ca, daca se va constata ca este nevoie de elemente de siguranta in plus, acestea vor fi amplasate acolo unde este cazul. Actiunile vin dupa ce luni si marti doi pietoni au fost accidentati mortal in timp ce traverasau regulamentar strada. Primul incident a avut loc luni noapte, in jurul orei 10, pe Calea Bucuresti, in zona supermarketurilor de la iesirea din Brasov spre Darste.
Deputatul liberal Mihai Dontu a accidentat mortal un barbat in varsta de 60 de ani, care se angajase in traversarea regulamentara a strazii. Medicii ajunsi la fata locului n-au mai putut face nimic pentru a-si salva viata.
A doua zi, un alt barbat, in varsta de 53 ani, a fost lovit in timp ce traversa regulamentar strada Independentei din cartierul Tractorul. Echipajul SMURD sosit la locul accidentului i i-a acordat primele ingrijiri, dupa care victima a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. La scurt timp de la sosirea la spital, barbatul de 53 de ani a murit.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.