Edi Grosu l-a batut pe Contador!

Edi Grosu l-a batut pe Contador!

0 598

Performanta incredibila pentru rutierul zarnestean Eduard Grosu! Ciclistul care concureaza in Turul Italiei pentru formatia Nipo Vini Fantini a reusit sa-l bata la primul sprint intermediar pe marele Alberto Contador!

Performanta incredibila pentru rutierul zarnestean Eduard Grosu! Ciclistul care concureaza in Turul Italiei pentru formatia Nipo Vini Fantini. Edi a reusit sa-l bata la primul sprint intermediar pe marele Alberto Contador!

In etapa a 8-a din Il Giro, desfasurata simbata, intre Fiuggi si Campitello Matese, brasoveanul de 23 de ani a castigat primul sprint intermediar al etapei cu o jumatate de roata in fata unuia din colosii acestui sport.

Duminica, in etapa a 9-a, cei doi rutieri romani au ramas in zona ultimelor locuri in clasamentul tricoului roz: Serghei Tvetcov (Androni), pe 163, la 1h59’03“ (locul 143 in etapa, la 17’53“), in timp ce Eduard Grosu este al 179-lea acum, la 2h16’16“, dupa ce in etapa a 9-a a sosit in acelasi timp cu Tvetcov, dar a fost creditat cu locul 135.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.