După cum era de așteptat – Veştea confirmă, va candida la un...

După cum era de așteptat – Veştea confirmă, va candida la un nou madat de şef al CJ Braşov

1 204

Preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea, a confirmat într-o conferinţă de presă ceea ce era de presupus, că va candida  pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.
El a spus că sunt mai multe proiecte îniţiate de el şi care trebuie finalizate. Bineânţeles că dintre aceste proiecte nu putea lipsi mult pre mediatizatul şi inexistentul Aeroport Ghimbav, despre care Veştea a spus că „vreau să fiu unul dintre cei care «taie panglica» aeroportului. De asemenea, mai sunt de făcut investiţii în infrastructura rutieră şi sanitară”.

Pe de altă parte, întrebat de presă despre candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Braşov, el a declarat că sunt analizate mai multe variante, iar o decizie va fi luată după consultările cu liberalii din conducerea centrală a partidului. „Vom anunţa la momentul potrivit tandemul preşedinte Consiliul Judeţean Braşov – primarul municipiului Braşov”,  a continuat Adrian Veştea.

Obiectivul lui Veştea – peste 35 de primării în 2020. Vizate în plus: Ghimbavul, Branul, Mândra poate şi Zărneşti

Dacă în urma alegerilor locale din 2016 PNL a obţinut 35 de primării, acum, după alegerile locale din acest an Adrian Veştea vrea ca numărul acestora să crească. El a şi spus care sunt primăriile vizate. „Vom câştiga Ghimbavul, Branul, Mândra şi sunt convins că vom obţine un rezultat foarte bun la Zărneşti. Pe lângă primăriile pe care le avem, sunt convins că vom câştiga şi altele”, a declarat Veştea.

Blat PNL – PSD la Primăria Braşov!?
Interesant de amintit că principalele partide, respectiv PNL şi PSD şi-au desemnat candidaţii la Consiliul Judeţean: respectiv actualul preşedinte Adrian Veştea şi fostul prefect Marian Rasaliu.
În schimb pentru Primăria Braşov ( unde deja sunt înscrişi în cursă independentul sprijinit de ALDE, Gheorghe Ialomiţeanu, reprezentatul PMP Mihai Costel, fostul primar din Predeal Ionel Goidescu de la ADN, aproape sigur Sorin Susanu din partea PRO România ) la PNL şi PSD este linişte. Probail conducerea judeţeană a PNL aşteaptă o decizie de la Cotroceni: are voie Scripcaru să candideze nu. Deorece, se pare, deşi beneficiază de simpatia premierului Orban, Iohannis nu mai doreşte primari cercetaţi pentru corupţie ca şi candidaţi.

Soluţia de compromis ar fi aceea ca la alegerile din 2016, când reprezentanul PNL ( care a stat într-un anonimat total) Adrian Gabor i-a făcut pârte ,,independentului” (promovat pe toate canalele media dar şi în organizaţie de PNL Braşov) George Scripcaru. Dar se pare că dacă la Palatul Victoria este ,,tolerat” un asmenea scenariu, de la Palatul Cotroceni semnalul ar fi negativ. De unde şi bâlbâiala constantp a ,,marilor” lideri de interes judeţean de la PNL Braşov.
Ce legătură au toate acestea cu PSD: relaţiile excelente dintre senatorul PSD Marius Dunca şi liberalul Scripcau. Noi tot suspectăm un ,,blat” pe această linie formată dintre cei doi lideri şi apropiaţii lor ce s-au tot rotit de la PD fie la PNL fie la PSD păstrând bune relaţii.
Vedeţi şi opinia noastră de acum câteva zile din articolul Partidul celor al căror nume nu poate fi rostit. Din jenă! 

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Dl Vestea e prea rotund pentru un nou mandatat Daca in patru ani și-a rorunjit și conturile dupa cum arata sigur mai bun e pentru DNA. Trebuie o schimbare radicala in politica brasoveana. Poate ca ar fi timpul unor independenti. De politicienii ne-am saturat.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.