Dragnea le-a tras o scatoalca, ei raspund cu mangaieri!

Dragnea le-a tras o scatoalca, ei raspund cu mangaieri!

0 407

Dupa ce presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca n-ar vota pe nici unul din candidatii social democrati la Primaria Brasov, Catalin Leonte, unul dintre pretendenti, a declarat ca Dragnea nu mai are caderea sa faca aprecieri de orice natura pentru ca a fost condamnat de justitie

Dupa ce presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca n-ar vota pe nici unul din candidatii social democrati la Primaria Brasov, Catalin Leonte, unul dintre pretendenti, a declarat ca Dragnea nu mai are caderea sa faca aprecieri de orice natura pentru ca a fost condamnat de justitie.
Secretarul executiv al PSD, Viorel Chiriac crede insa ca declaratia colegului sau a fost nepotrivita.
Intr-un spirit pesedist desavarsit, Chiriac afirma ca Dragnea a facut declaratia usturatoare „intr-un cadrul organizat”, intre colegi de partid si a calificat-o drept o „mangaiere” politica. dragnea brasov
Desi recunoaste dreptul fiecaruia sa faca la un moment dat aprecieri, Chiriac nu crede ca Leonte si-a cantarit foarte bine declaratia la adresa lui Dragnea.
Aprecierile negative ale lui Liviu Dragnea la adresa candidatilor PSD inscrisi la functia de primar al Brasovului au avut loc cu ocazia alegerilor pentru sefia organizatiei judeteane a PSD Brasov.
Functia a fost castigata, deloc surprinzator, de singurul candidat Constantin Nita, eternul presedinte de la Brasov, asa cum si Dragnea se pregateste sa devina presedintele partidului, dupa ce celor doi contracandidati firavi pe care ii avea le-a fost refuzata inscrierera in cursa.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.