Doi „stranieri” candideaza pentru sefia Teatrului „Sica Alexandrescu”

Doi „stranieri” candideaza pentru sefia Teatrului „Sica Alexandrescu”

0 538

Doi candidati sunt inscrisi in cursa pentru ocuparea acestui post iar in 26 mai va avea loc si interviul cu cei doi. Teatrul brasovean nu are manager de mai multa vreme, insa procedura de ocupare a postului a fost oprita pentru mai multe clarificari iar acum a fost reluata

In cel mult o luna, Teatrul „Sica Alexandrescu” ar putea avea un nou manager. Doi candidati sunt inscrisi in cursa pentru ocuparea acestui post iar in 26 mai va avea loc si interviul cu cei doi. Teatrul brasovean nu are manager de mai multa vreme, insa procedura de ocupare a postului a fost oprita pentru mai multe clarificari iar acum a fost reluata. Singura informatie pe care a oferit-o viceprimarul Ciprian Bucur legata de cei doi candidati este ca niciunul dintre acestia nu este brasovean.
Pana la 24 mai urmeaza o perioada in care Comisia de evaluare va verifica cele doua dosare, pentru a vedea daca ele corespund din punct de vedere al eligibilitatii. In 25 mai vor fi anuntate rezultatele evaluarii dosarelor, iar pe 26 mai va avea loc interviul in cadrul caruia fiecare dintre cei doi candidati va trebui sa isi sustina, in fata Comisiei de Evaluare, planul de management propus pentru Teatrul „Sica Alexandrescu“ in urmatorii trei ani.teatru3
In prezent, Teatrul „Sica Alexandrescu“ este condus cu titlu interimar de directorul economic Mariana Hudisteanu, cea care, in noiembrie 2015, a demisionat din functie impreuna cu fostul manager, Claudiu Goga, si secretarul literar, Oana Bors.
La solicitarea Primariei, Hudisteanu a revenit pentru a conduce teatrul pana la desemnarea prin concurs a unui nou manager.
Viceprimarul Ciprian Bucur spune ca, daca totul va decurge conform planului, inclusiv eventualele contestatii, institutia de cultura va avea un manager in data de 9 iunie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.