Discernământ, dar scăzut, pentru criminalul Buliga

Discernământ, dar scăzut, pentru criminalul Buliga

0 208

Expertiza a arătat că, deşi bărbatul nu a conştientizat în totalitate urmările faptelor sale, trebuie să răspundă penal pentru faptele sale

Florin Buliga a avut discernământ scăzut în momentul în care şi-a ucis familia. Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a primit vineri rezultatul expertizei psihiatrice realizate la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici în cazul ucigaşului Florin Buliga. Expertiza a arătat că, deşi bărbatul nu a conştientizat în totalitate urmările faptelor sale, trebuie să răspundă penal pentru faptele sale.
Comisia de expertiză a recomandat ca Buliga să fie obligat la tratament medical, care urmează să aibă loc în cadrul unui spital penitenciar. Procurorii aşteaptă şi rezultatul analizelor toxicologice care să constate dacă Buliga se afla sub influenţa substanţelor interzise în momentul comiterii crimelor. Buliga este cercetat în stare de arest preventiv după ce, în 27 martie, şi-a înjunghiat soţia, fiica şi fiul, în timp ce dormeau. Ulterior s-a predat la Poliţie şi a povestit anchetatorilor că a vrut să facă un bine familiei, trimiţând-o într-o lume mai bună.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.