Directorii Tetkron vor doar bani, nu si raspunderi! Pana cand?

Directorii Tetkron vor doar bani, nu si raspunderi! Pana cand?

1 1285

Tetkron are bani in conturi sa-si plateasca furnizorul, dar directorii nu-si asuma raspunderea semnarii documentelor. Conducerea executiva a preferat sa-si inainteze demisia pentru a reveni pe posturi tehnice mai caldute, in loc sa dispuna efectuarea platilor restante acumulate de societate. Directorii isi motiveaza apatia manageriala prin faptul ca asteapta indicatii din partea Consiliului de Administratie, care nu se poate insa intruni din motive de DNA

Tetkron are bani in conturi sa-si plateasca furnizorul, dar directorii nu-si asuma raspunderea semnarii documentelor. Conducerea executiva a preferat sa-si inainteze demisia pentru a reveni pe posturi tehnice mai caldute, in loc sa dispuna efectuarea platilor restante acumulate de societate.
Directorii isi motiveaza apatia manageriala prin faptul ca asteapta indicatii din partea Consiliului de Administratie, care nu se poate insa intruni din motive de DNA. Directorul economic Sorin Mateciuc pretinde ca a demisionat din motive personale, in timp ce directorul Emanuel Gogu se ascunde prin birouri ca sa nu-l deranjeze presa.
Consilierii locali membri in Adunarea Generala a Actionarilor de la Tetron, au sesizat faptul ca nici unul dintre cei doi directori nu isi indeplineste atributiile de serviciu inscrise in fisa postului si a actului de constituire a societatii.
Catalin Leonte – consilier local PSD , membru AGA Tetkron, spune ca nu ar trebui sa fie nici un fel de blocaj cu atit mai mult cu cit societatea in momentul de fata are bani in cont undeva la 1.6 milioane de lei si chiar daca din aceste sume de bani s-ar scadea sumele pentru salarii inseamna ca 1.2 milioane de lei ar putea fi platite catre furnizorul de agent termic si la rindul lor acestia sa plateasca catre furnizorul de gaz metan care ameninta cu inchiderea robinetului.
Luni, directorul coordonator al Tetkron, Emanuel Gogu, a anuntat ca vrea sa faca un pas in spate si sa revina pe vechea sa functie din serviciul administrativ.tetkron2
La sedinta AGA de marti, Gogu si-a si depus demisia din functia de director. La fel a procedat si directorul economic Sorin Mateciuc, iar ambii si-au inaintat demisiile catre AGA nu catre Consiliul de Administratie al Tetkron.
Daca fostul director economic Sorin Mateciuc a invocat motivele personale directorul executiv nu este de gasit pentru a-si explica gestul.
Miercuri, AGA Tetkron a fost informata cu privire la demisia Danielei Palacean, unul dintre cei cinci membri ai Consiliului de Administratie.
Alti doi membri, Liliana Horga si Claudia Radu, sunt sub control judiciar pentru 60 de zile, iar Bogdan Munteanu, presedintele CA, are interdictie de a se intilni cu ceilalti membri.La sfirsitul lunii se va incheia si perioada celor 60 de zile, dupa care procurorii vor decide daca cei trei membri vor mai avea in continuare aceste interdictii.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

  1. Bine ba ca stati voi cu banii in conturi si va incasati salariile si prostii de noi tre’sa se spele cu apa rece.
    Nu v-ar fi rusine,magarilor! Platiti gazu ala odata, ca facturile de la noi le-ati incasat. Doamne cata nesimtire exista in tara asta si cata bataie de joc!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.