Decontul dupa Alegeri locale 2016 s-a lasat cu maziliri! Marius Dunca este...

Decontul dupa Alegeri locale 2016 s-a lasat cu maziliri!
Marius Dunca este noul presedinte interimar al PSD Brasov

0 585

Fostul prefect Mihai Mohaci a fost indepartat de la conducerea organizatiei judetene dupa rezultatele inregistrate la alegerile din 5 iunie. Dezamagit de scorul obtinut in mai multe localitati din judet, Dunca a anuntat ca saptamana viitoare, dupa ce Comitetul Executiv Judetean va analiza datele, nu este exclus ca mai multi membri PSD sa fie nevoiti sa faca un pas in spate

Fostul prefect Mihai Mohaci a fost indepartat de la conducerea organizatiei judetene dupa rezultatele inregistrate la alegerile din 5 iunie. Dezamagit de scorul obtinut in mai multe localitati din judet, Dunca a anuntat ca saptamana viitoare, dupa ce Comitetul Executiv Judetean va analiza datele, nu este exclus ca mai multi membri PSD sa fie nevoiti sa faca un pas in spate.
Liderii social democrati s-au reunit joi la Targoviste in Comitetul Executiv National unde au discutat, printre altele, si despre rezultatele pe care partidul le-a inregistrat in diferitele organizatii.
Alaturi de sefii de la Cluj, Botosani, Suceava, Alba si Satu Mare si seful organizatiei PSD Brasov a fost schimbat. PSD Bv SEDIU
Dunca pretinde ca functia in care tocai a fost uns este o responsabilitate uriasa dar vine cu o experienta de 11 ani in administratie.
Dunca regreta faptul ca social democratii au pierdut primarii importante cum este Cristianul, Moieciul sau Voila. De aceea, si la nivel judetean, se va face o analiza a organizatiilor in care s-au obtinut scoruri foarte slabe pentru a se vedea unde trebuie facute schimbari sau reorganizari.
Dupa alegerile di 5 iunie, PSD a obtinut in judetul Brasov 17 primarii si are 18 viceprimari.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.