Cubul Luna a castigat Maratonul de inot

Cubul Luna a castigat Maratonul de inot

0 615

A 21-a editie a maratonului de inot care se desfasoara la Brasov a adus la startul intrecerii maximul de echipe posibile.

Pe fiecare culoar au concurat cate doi sportivi, astfel ca la Brasov au putut participa 20 de echipe care au inotat 24 de ore fara pauza.

Au fost in total 277 de sportivi din toata tara care au inotat cel putin doua ore fiecare de sambata, de la pranz, cand s-a dat startul si pana duminica, la aceeasi ora. A devenit o traditie ca printre echipele participante sa se numere si una alcatuita din persoane cu dizabilitati, echipa care in acest an s-a numit „Pot mai mult” si care obtine la fiecare editie rezultate remarcabile. inot

Ca de fiecare data, cel mai asteptat moment a fost finalul maratonului, cand reprezentantii tuturor celor 20 de echipe s-au aliniat la startul unei probe de 50 de metri, in uralele publicului.

Castigatori au fost sportivii de la clubul brasovean Luna, urmat de alte doua echipe brasovene. De remarcat ca Luna junior, echipa formata din copii ai clubului Luna, a incheiat maratonul pe locul 6, unul excelent in conditiile in care au concurat au adulti.

Castigatorii au primit medalii, cupe si premii in materiale sportive. Chiar daca recordul de 107 kilometri nu a fost batut la aceasta editie, castigatorii de la Luna au fost aproape de 100 de kilometri, o performanta remarcabila.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.