Crosul Culorilor in centrul Brasovului

Crosul Culorilor in centrul Brasovului

Studentii de la Universitatea Transilvania au colorat ieri strazile din centrul Brasovului. Pe o vreme urata si un trafic ingreunat, 200 de concurenti cu varste cuprinse intre 16 si 35 de ani s-au intrecut pe distanta de peste 2 km la Crosul Culorilor. Pe traseu, concurentii au fost colorati cu pudra din faina de porumb pulverizata de extinctoare

Studentii de la Universitatea Transilvania au colorat ieri strazile din centrul Brasovului. Pe o vreme urata si un trafic ingreunat, 200 de concurenti cu varste cuprinse intre 16 si 35 de ani s-au intrecut pe distanta de peste 2 km la Crosul Culorilor. Pe traseu, concurentii au fost colorati cu pudra din faina de porumb pulverizata de extinctoare.
Castigatoarea la fete a fost aceeasi care isi adjudeca locul intai si la Marele Cros al Universitatii Transilvania disputat luna trecuta.
Concurentii spun ca nici culorile si nici ploaia nu i-au oprit sa alerge.cros culori1
Cei clasati pe locul intai au primit un sejur la mare, in timp ce concurentii de pe locurile 2 au primit cate un sejur la munte. Cei clasati pe locul al 3-lea au primit cate o invitatie la film pentru doua persoane. Incepand cu anul viitor, Crosul Culorilor si Marele Cros al Universitatii Transilvania se vor contopi intr-unul singur eveniment.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.