După eşecul Coronei, la Braşov, în faţa echipei CSM Bucureşti, semifinala campionatului naţional de handbal feminin pare rezolvată. Aceasta, deoarece echipa din Capitală mai are nevoie de un singur succes, din maximum două meciuri, pentru a juca în finală. Primul meci de la Bucureşti se va disputa sâmbătă, de la ora 19,45. Înaintea acestei partide,au oferit declaraţii două jucătoare ale echipei braşovene şi antrenorul secund

Marilena Burghel: ,,Am trecut cu greu peste înfrângerea de marţi, am fost puţin dezamăgite, pentru că am avut jocul în mâini, pe final. Nu avem ce face, mergem mai departe şi suntem hotărâte să facem un meci bun sâmbătă la Bucureşti. Eu consider că presiunea este în tabăra CSM-ului, iar noi trebuie doar să ne facem treaba în jocul doi din semifinale.

Denisa Dedu: ,,Am făcut un meci bun contra CSM-ului,am stat aproape de ele, le-am pus probleme, dar, din păcate, am pierdut la aruncarile de la 7 metri. Ne dorim ca să facem un meci bun şi la Bucuresti. Orice se poate întâmpla, noi ne dorim enorm victoria şi mergem hotărâte să câştigăm. Trebuie să strângem rândurile şi să mergem mai departe!

Dumitru Berbece, antrenor secund : ,,Am pierdut primul joc cu CSM-ul la loteria aruncărilor de la 7 metri. Nu trebuie să facem o tragedie din asta, am pierdut o luptă, nu şi războiul. Sâmbătă ne aşteaptă un joc pe viaţă şi pe moarte, un meci pe care trebuie să-l câştigăm, pentru a disputa şi jocul trei. Au fost mulţi cei care au criticat vehement fetele pentru victoria scăpată marţi seara printre degete, dar eu spun că nu trebuie să aruncăm cu pietre în ele. Chiar dacă pierdem cu CSM, să nu uităm că vor mai fi jocuri, cel mai probabil cu HCM Roman, pentru locurile 3-4. Noi vom merge la Bucureşti cu dorinţa de a câştiga meciul doi. Nu pot să garantez că vom câştiga, dar vom da totul, pentru a împinge această semifinală în jocul decisiv!

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.