Copil in coma dupa o cadere de la etajul 3!

Copil in coma dupa o cadere de la etajul 3!

0 525

Un copil de 12 ani din Codlea a ajuns in coma la spital dupa ce a cazut de la etajul 3. Se pare ca baiatul a vrut sa alunece pe balustrada ca pe tobogan, dar s-a dezechilibrat. Vecinii care l-au gasit inconstient au sunat imediat la 112. Baiatul se afla acum in stare grava in sectia de terapie intensiva a Spitalului de Copii

Un copil de 12 ani din Codlea a ajuns in coma la spital dupa ce a cazut de la etajul 3. Se pare ca baiatul a vrut sa alunece pe balustrada ca pe tobogan, dar s-a dezechilibrat. Vecinii care l-au gasit inconstient au sunat imediat la 112. Baiatul se afla acum in stare grava in sectia de terapie intensiva a Spitalului de Copii.

Baiatul se juca impreuna cu prietenii sai pe scara blocului, unda parintrii obisnuiesc sa-i lase nesupravegheati. La fel s-a intamplat si acum cand baiatul de 12 ani a incercat sa dea pe balustrada si a cazut.

Martorii spun ca starea baiatului era foarte grava, dupa ce a intrat in coma in urma traumatismului cranio cerebral suferit.ambulanta prof

Medicii ajunsi la fata locului l-au transportat de urgenta la spital pe baiatul inconstient.

Copilul se afla acum la Spitalul de Copii din Brasov internat in stare grava la terapie intensiva. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cine este raspunzator pentru accident.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.