Contribuabilii se trezesc si acum cu noaptea-n cap sa-si plateasca darile

Contribuabilii se trezesc si acum cu noaptea-n cap sa-si plateasca darile

0 425

Aglomeratia de de la Directia de Taxe si Impozite Locale continua si la trei zile de la deschiderea ghiseelor. S-au gasit contribuabili care sa trezeasca la 5 dimineata ca sa se aseze la coada. Brasovenii se inghesuie, ca in fiecare an, sa isi plateasca darile locale pentru a beneficia de reducerea de 5% care se acorda in cazul in care se plasteste impozitul pe tot anul

Aglomeratia de de la Directia de Taxe si Impozite Locale continua si la trei zile de la deschiderea ghiseelor. S-au gasit contribuabili care sa trezeasca la 5 dimineata ca sa se aseze la coada. Brasovenii se inghesuie, ca in fiecare an, sa isi plateasca darile locale pentru a beneficia de reducerea de 5% care se acorda in cazul in care se plasteste impozitul pe tot anul, spune Marian Voinescu, directorul Directiei de tghiseu fiscaxe si impozite locale.
Reducerea nu este valabila si pentru parcarile rezidentiale. Termenul limita pentru plata taxei este 31 martie, data dupa care se percep majorari de 1% pentru fiecare luna de intarziere. Din cele 40.000 de locuri de parcare disponibile pentru soferii brasoveni, aproape 33.000 au fost deja atribuite.
Pretul de pornire al licitatiei este in jur de 150 de lei, in functie de zona, insa cea mai scumpa parcare din oras l-a costat pe un sofer brasovean nu mai putin de 1.500 de lei.
Desi programul casieriilor incepe de la ora 8.00, au fost oamenii care au ajuns in fata sediului Directiei Fiscale inca de oa ora 5 dimineata, si au stat in frig pana la deschiderea usilor. Imediat s-au creat cozi, iar atmosfera s-a incins la propriu.
Angajatii Directiei de Taxe si Impozite Locale se asteapta ca aglomeratia de la ghisee sa mai continue cateva zile, pana cand se va intra in ritmul normal.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.