Colapsul fotbalului brașovean : FC Brașov s-a resemnat, Unirea Tărlungeni a retrogradat!

Colapsul fotbalului brașovean : FC Brașov s-a resemnat, Unirea Tărlungeni a retrogradat!

0 582

Fotbalul de la poalele Tâmpei nu a avut un week-end prea bun, ambele echipe brașovene pierzând meciuri importante în prejma Paștelui.,,Stegarii”nu au luat gura de oxigen necesară pentru continuarea luptei, în vederea ocupării locului secund în clasamentul seriei Vest a ligii secunde. Trupa pregătită de Adrian Szabo a pierdut la Mioveni, pe terenul unde obținuse nu de mult o victorie, care i-a permis accesul în play-off. De data aceasta, FC Brașov a jucat modest, părând că a capitulat și facilitând victoria gazdelor, care au marcat patru goluri în poarta apărată de Mutu! Aceasta, cu toate că jucătorii au mai încasat un salariu de Paști! În acest fel, echipa brașoveană își poate lua adio de la promovare și nu mai poate decât să aștepte finalul campionatului și, mai mult ca sigur, despărțirea de suporteri și de liga secundă, prin declanșarea falimentului…Scor final : Mioveni – FC Brașov 4-2!

Golurile de la Mioveni au fost înscrise de Năstăsie (min.44 și 50), Nilă (min.47) și Florescu (min.75), pentru Mioveni, respectiv, Matei (min. 53) și H. Popa (min.75). FC Brașov: Mutu – Moraru, Puțanu, Istrofor, Negotei – Manole (Livan), Coman, Pană (Avram), Andor – Buga, Matei (H. Popa). FC Brașov a rămas cu 22 de puncte, la șapte puncte în urma echipei UTA, clasată a doua, pe locul de susținere a barajului de promovare…

Într-un meci capital din play-out, Unirea Tărlungeni a fost învinsă, cu 3-2, la Satu Mare și se poate gândi deja la eșalonul al treilea la fotbalului românesc, pentru ca diferența față de locul de baraj, ocupat acum tocmai de adversara ei s-a mărit la 10 puncte!

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.