CJ cere daune in instanta unui drumar

CJ cere daune in instanta unui drumar

0 425

Pentru ca nu a reparat drumul judetean de la Predeal la Trei Brazi, o firma va fi data in judecata de consiliul judetean. Administratia judeteana va cere societatii daune in instanta si este decisa sa sanctioneze astfel de practici, cu firme care castiga licitatii dar nu isi onoreaza contractele

Pentru ca nu a reparat drumul judetean de la Predeal la Trei Brazi, o firma va fi data in judecata de consiliul judetean. Administratia judeteana va cere societatii daune in instanta si este decisa sa sanctioneze astfel de practici, cu firme care castiga licitatii dar nu isi onoreaza contractele. Zilele acestea se fac si receptiile pentru majoritatea drumurilor judetene contractate anul trecut.
Saptamana viitoare vor fi scoase la licitatie lucrarile pentru cei aproximativ 4 kilometri de drum judetean care leaga Sirnea de DN 73.
Incepand de saptamana trecuta Consiliul Judetean a inceput sa receptionete lucrarile de reabilitare a mai multor drumuri judetene incepute in toamna anului trecut dar sistate pe timpul iernii.
Au fost reparate DJ 105 A pe portiunea cuprinsa intre Rupea si limita cu judetul Sibiu prin Cincu, drumul judetean 130 B intre Parau cj3Grid Persani. Pe DJ 104 Dacia – Viscri – Bunesti au fost finalizate lucrarile de reparatii la 2 podete dupa ce anul trecut soseaua a fost pietruita. Vesti bune vin si pentru localnicii din Sirnea.
Conducerea consiliului judetean este decisa sa santioneze societatile care nu-si fac treaba. Constructorul care ar fi trebuit sa reabiliteze drumul dintre Predeal si Cabana Trei Brazi va fi dat in judecata pentru daune interese dupa ce a lasat lucrarile nefinalizate si nu a mai comunicat cu Consiliul Judetean.
Pentru finalizarea lucrarilor la acest, drum CJ va demara o noua licitatie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.