Chiar si putine, alimentele UE au creat inghesuiala la sediul DSS

Chiar si putine, alimentele UE au creat inghesuiala la sediul DSS

0 430

Brasovenii au dat navala inca de dimineata la sediul Directiei de Servicii Sociale, pentru a-si ridica pachetele cu alimente oferite de Uniunea Europeana. Dupa ce ca au sosit cu o intarziere de cinci luni, singurii are beneficiaza de ajutoare sunt persoanele cu dizabilitati si cele care primesc ajutor social

Brasovenii au dat navala inca de dimineata la sediul Directiei de Servicii Sociale, pentru a-si ridica pachetele cu alimente oferite de Uniunea Europeana. Dupa ce ca au sosit cu o intarziere de cinci luni, singurii are beneficiaza de ajutoare sunt persoanele cu dizabilitati si cele care primesc ajutor social. Cei veniti sa ridice alimentele comunitare spun ca sunt binevenite oricand, dar au remarcat si ca.anul trecut pachetul a fost ceva mai bogat fata de anul acesta.
Fiecare persoana primeste 2 cutii de alimente care cantaresc circa 18 kg. Deocamdata, in depozitul DSS a sosit doar un tir si jumatate de alimente, dar din 21 iunie, toate categoriile de persoane indreptatite vor primi pachete, asigura Mariana Topoliceanu, directorul DSS.ajutoare ue1
Pentru persoanele care nu realizeaza venituri sau au venituri sub 450 de lei este nevoie de efectuarea unei anchete sociale la domiciliu.
Desi n-ar fi trebuit sa fie aglomeratie, unii beneficiari au acuzat organizarea foarte proasta a Directiei de Servicii Sociale, dupa ce au stat si cate 3 ore la coada.
Pentru a ridica alimentele, beneficiarii trebuie sa prezinte buletinul, un act doveditor de incadrare in una din categorii, si cererea de acordare a ajutoarelor alimentare, scrisa de mana si semnata.
Pachetele pot fi ridicate de la sediul DSS de pe strada Panselelor de luni pana vineri intre orele 08:30 si 15:30.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.