CFR Călători: Reduceri de 15% la călătoriile cu trenul în toată Europa

CFR Călători: Reduceri de 15% la călătoriile cu trenul în toată Europa

0 520

Oferta Interrail Global Pass aduce o nouă reducere de 15% la călătoriile cu trenul în toată Europa, de la data de 1 septembrie, informează, vineri, CFR Călători.
Potrivit sursei citate, oferta promoțională este pusă în vânzare în perioada 1 septembrie — 31 octombrie 2015, iar prima zi de valabilitate este în perioada 1 septembrie — 30 ianuarie 2016.
Legitimația Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de țări europene, din Scandinavia până în Turcia, și, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia și Grecia. Valabilitatea legitimațiilor este de la cinci zile până la o lună, pasagerii având libertatea de a alege și chiar a schimba ruta în timpul călătoriei.
Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulți, copii, seniori și reprezintă o variantă avantajoasă pentru explorarea continentului european, la prețuri atractive.

Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii cu vârsta până în 26 de ani și seniorii (cu vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse.
Un adult poate lua gratuit în călătorie maximum doi copii. Dacă va însoți mai mult de doi copii, va fi emisă câte o legitimație de tânăr cu vârsta sub 26 de ani pentru fiecare dintre ceilalți copii.

Oferta Interrail Pass Global este vândută în stațiile și agențiile CFR Călători deschise traficului internațional.

AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.