CCI Brasov premiaza peste 1.200 de firme

CCI Brasov premiaza peste 1.200 de firme

0 681

Peste 1.200 de firme brasovene vor fi premiate pe 15 octombrie de Camera de Comert si Industrie. Companiile care au obtinut rezultate foarte bune in anul 2014 vor fi recompensate cu ocazia intocmirii Topului Judetean al Firmelor

Peste 1.200 de firme brasovene vor fi premiate pe 15 octombrie de Camera de Comert si Industrie. Companiile care au obtinut rezultate foarte bune in anul 2014 vor fi recompensate cu ocazia intocmirii Topului Judetean al Firmelor.
Este vorba despre societatile care au avut profit pozitiv din exploatare si o cifra de afaceri de minimum 100.000 lei pentru microintreprinderi, si de minimum 250.000 lei, pentru celelalte firme. Camera de Comert si Industrie (CCI) Brasov 2
Topul va fi structurat pe domeniile Cercetare-Dezvoltare si High-Tech, Industrie, Agricultura, Silvicultura, Pescuit, Servicii si Comert, Constructii si Turism. Clasificarea se face in functie de codul CAEN declarat in bilant, in 193 de grupe.
In fiecare grupa se ia in considerare cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare si eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat.
Clasamentul rezultat din prelucrarea datelor pe calculator va fi analizat si validat de Colegiul de Conducere al Camerei de Comert si Industrie. Agentii economici clasati in topul judetean vor participa la faza pe tara a topului national al firmelor 2014.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.