Carti cu reduceri si autori celebri la Bookfest

Carti cu reduceri si autori celebri la Bookfest

0 526

Brasovenii au inceputr sa forfoteasca printre rafturile cu carti inca de la deschiderea Bookfest. Daca tinerii cauta volume de filozofie sau beletristica, aflate pe listele bibliografice ale facultatilor si liceelor, cei de vista medie aleg carti motivationale. Varsta a 3 a este fascinata, in schimb, de cartile istorice

Brasovenii au inceputr sa forfoteasca printre rafturile cu carti inca de la deschiderea Bookfest. Daca tinerii cauta volume de filozofie sau beletristica, aflate pe listele bibliografice ale facultatilor si liceelor, cei de vista medie aleg carti motivationale. Varsta a 3 a este fascinata, in schimb, de cartile istorice.
Salonul Bookfest aduce la Brasov carti cu reduceri de pana la 70 % , autori celebri si lansari de noi volume.
Cele mai mari edituri din Romania sunt prezente la Brasov cu peste 10.000 de volume si vor aduce 20 dintre cele mai importante nume din cultura scrisa romana contemporana. Printre rafturile cu carti isi vor face loc si autori celebri care isi vor lansa in weekend cele mai noi aparitii .boofest
Primaria este partener al primului salon de carte desfasurat la Brasov.
Cei mai curiosi cititori brasoveni au luat inca de vineri dupa-masa cu asalt rafturile cu carti.
Din oferta bogata de la Bookfest, volumele istorice, filozofice si cartile motivationale au fost cele mai cautate titluri.
La salonul de carte si-au gasit loc si volumele care promoveaza orasul Brasov sau zonele turistice din regiune.
Evenimentul cultural se desfasoara pana dumnica 18 octombrie iar accesul este gratuit la toate toate lansarile literare. Salonul de Carte Bookfest Brasov este cea mai noua editie locala a celui mai important eveniment expozitional de carte din Romania.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.