Campionatul National de Scrabble a debutat la Brasov

Campionatul National de Scrabble a debutat la Brasov

0 606
Pentru elita acestui sport s-a instaurat o traditie ca prima etapa din fiecare sezon sa o gaseasca la Brasov. Orasul nostru a fost dintotdeauna un centru important pentru scrabble si nu puteau lipsi echipele si jucatorii de sub Tampa nici in acest an, chiar daca numarul lor a scazut fata de editiile precedente. In Liga Superioara sunt in total 5 etape, iar cele mai bune echipe si cei mai buni jucatori la individual isi vor da intalnire dupa incheierea acestora la turneul final de la Bucuresti. Cel mai bine clasati anul trecut sunt si favoritii din acest an, chiar daca ar mai putea aparea si alti jucatori valorosi.
„In primul rand sunt cei zece care s-au clasat cel mai bine anul trecut si care formeaza lotul national, sunt vreo doi-trei jucatori de la cluburi importante de scrabble – Universitatea Cluj, Locomotiva Bucuresti, Impetus Bucuresti si Argus Iasi” spune Stefan Pall, antrenor federal si arbitru al turneului.
Brasovul a avut numerosi jucatori de scrabble, insa in ultimii ani numarul acestora a scazut. Organizarea unei etape in orasul nostru in fiecare an ar putea trezi interesul celor care iubesc acest sport pentru ca scrabble-ul brasovean sa renasca.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.