Cainii de interventie au facut deliciul Zilei Politiei

Cainii de interventie au facut deliciul Zilei Politiei

0 574

Piata Sfatului s-a umplut vineri de zeci de elevi si adulti curiosi sa vada standurile cu exponate din dotarea Inspectoratului de Politie Judetean! De ziua lor, oamenii legii le-au prezentat armele si echipamentele din structurile de prevenire, politie rutiera, criminalistica, pirotehnica si actiuni speciale

Piata Sfatului s-a umplut vineri de zeci de elevi si adulti curiosi sa vada standurile cu exponate din dotarea Inspectoratului de Politie Judetean! De ziua lor, oamenii legii le-au prezentat armele si echipamentele din structurile de prevenire, politie rutiera, criminalistica, pirotehnica si actiuni speciale. Cainii politisti au fost insa atractia principala a activitatilor desfasurate in centrul orasului.
Politistii romani sarbatoresc inca din 2002, pe 25 martie, Ziua Politiei Romane.
La 194 de ani de la atestarea documentara a Politiei Romane, oamenii legii din Brasov au organizat o expozitie in Piata Sfatului.
Elevii au fost incantati cel mai mult de cainii din dotarea Serviciului Criminalistic al I.P.J.Brasov, pe care au putut sa ii si mangaie. Si exponatele de la standuri au fost pe placul lor, mai ales ca unii dintre ei chiar isi doresc sa devina politisti.caini politisti
Copiii s-au inghesuit si la standul unde se promoveaza profesia de politist, de unde au primit pliante cu masuri de siguranta pentru acasa dar si pentru securitatea pe strada.
Astfel de activitati au avut loc ieri in toate unitatile teritoriale ale Politiei Romane.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.