Brasovul va fi judet pilot pentru investitiile americane

Brasovul va fi judet pilot pentru investitiile americane

0 428

Autoritatile locale si judetene fac lobby la Ambasada Statelor Unite ale Americii pentru a atrage investitori americani. Oficialii brasoveni au discutat saptamana trecuta cu ambasadorul SUA Hans Klemm si cu atasatul comercial al Ambasadei Gregory O`Connor, cel care se ocupa de atragerea investitiilor pentru Europa de Est

Autoritatile locale si judetene fac lobby la Ambasada Statelor Unite ale Americii pentru a atrage investitori americani.
Oficialii brasoveni au discutat saptamana trecuta cu ambasadorul SUA Hans Klemm si cu atasatul comercial al Ambasadei Gregory O`Connor, cel care se ocupa de atragerea investitiilor pentru Europa de Est.
Potrivit vicepresedintelui Consiliul Judetean Adrian Gabor, expunerea pe care au facut-o despre proiectele mari care sunt de facut in Brasov in special in sanatate, aeroportul, centrul modal de la Feldioara si transportul in comun in zona metropolitana a facut ca Brasovul sa fie judetul pilot pentru cetatenii americani care vor veni sa faca investitii in Romania.
Autoritatile brasovene i-au invitat pe reprezentantii SUA sa viziteze orasul pe 7 mai, cand se aniverseaza si Zilele Brasovului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.