Bookfest Braşov deschide maratonul cărţilor toamnei sub Tâmpa

Bookfest Braşov deschide maratonul cărţilor toamnei sub Tâmpa

0 133

Evenimentul va avea loc la Aula Universităţii, între 18 şi 21 octombrie şi va aduce cele mai proaspete apariţii editoriale

Evenimentul va avea loc la Aula Universităţii, între 18 şi 21 octombrie şi va aduce cele mai proaspete apariţii editoriale. Programul Salonului de Carte este completat de numeroase lansări de carte, discuţii cu autori ai momentului din ţară şi conferinţe.
La cea de-a patra ediţie a Salonului de Carte vor fi 25 de standuri, cu peste 50 de edituri, care vin cu peste 30.000 de titluri de carte, din cele mai variate domenii. Salonul de Carte de la Braşov este o avanpremieră pentru cei care vor să ajungă în noiembrie şi la Gaudeamus, la Bucureşti.

Asta pentru că, potrivit editorilor, Bookfest şi Gaudeamus sunt cei doi plămâni prin care respiră piaţa editorială din România
Vizitatorii vor găsi beletristică, şi non-ficţiune, un domeniu într-o continuă creştere. Bine reprezentat va fi segmentul cărţilor pentru copii.
Potrivit lui Mihai Mitrică, director general Asociaţia Editorilor din România, succesul acestui domeniu este îmbucurător, dar ascunde faptul că şcoala românească nu reuşeşte să ajungă din urmă realitatea.

Târgul va fi un bun prilej pentru vizitatori să se întâlnească şi cu scriitori bine cotaţi în prezent.

Cei mai câştigaţi vor fi studenţii, consideră conf.univ.dr. Adrian Lăcătuş, decan Facultatea de Litere, Universitatea Transilvania Braşov.
Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 – 20.00.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.