Bal Rotary Kronstadt pentru 3 cauze caritabile

Bal Rotary Kronstadt pentru 3 cauze caritabile

0 482

Trei cauze nobile sustinute prin doua evenimente umanitare. Clubul Rotary Kronstadt va sprijijni trei persoane care au nevoie de ajutor pentru a-si pune in practica un vis. Doi dintre ei vor sa participe la doua importante competitii, in timp ce al treilea personaj duce o lupta grea cu boala

Trei cauze nobile sustinute prin doua evenimente umanitare. Clubul Rotary Kronstadt va sprijijni trei persoane care au nevoie de ajutor pentru a-si pune in practica un vis. Doi dintre ei vor sa participe la doua importante competitii, in timp ce al treilea personaj duce o lupta grea cu boala. Numeroase vedete vor sustine cele trei cauze marti seara, la un bal de caritate, si miercuri dimineata la o partida de pescuit sportiv.

Un tanar aflat in fotoliu rulant joaca foarte bine tenis si isi doreste sa ajunga la o mare competitie destinata persoanelor cu dizabilitati. Un grup de tineri in fotolii rulante vrea sa participe la o mare competitie de dans la Paris, destinata acestor persoane. Un tanar lupta cu moartea si isi doreste enorm sa iasa invingator. Este ajutat de Hospice Casa Sperantei, dar e nevoie de mai mult. Ce au in comun toate aceste trei cazuri? Vor primi un ajutor din partea Rotary Kronstadt, o organizatie caritabila din Brasov, care va organiza doua evenimente in acest scop.bal de caritate2

Atat la balul de caritate de marti, cat si la partida de pescuit sportiv de miercuri dimineata vor participa numeroase vedete, din diverse domenii. Cei care vor sa participe la balul de caritate si sa intalneasca vedete precum Bebe Cotimanis, Bodo de la Proconsul, Virgil Stanescu si altii – platesc o taxa de 250 de lei pentru o persoana sau 400 de lei pentru doua persoane.

Toti cei care vor sa le intinda o mana prieteneasca tinerilor pe care ii sustin cei de la Rotary Kronstadt sunt asteptati la balul de caritate de marti si la partida de pescuit de miercuri de pe una din baltile de la Vadu Rosu.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.