Băiețelul accidentat în intersecția de la Ceasu Rău se simte bine

Băiețelul accidentat în intersecția de la Ceasu Rău se simte bine

0 155

Micuțul în vârstă de 6 ani a fost operat pentru o fractură de femur iar medicii spun că starea lui este una bună și va fi externat în câteva zile

Micuțul în vârstă de 6 ani a fost operat pentru o fractură de femur iar medicii spun că starea lui este una bună și va fi externat în câteva zile.

Între timp polițiștii au stabilit că minorul împreună cu tatăl lui se deplasau pe bicicletă pe pista destinată bicicliștilor, pararelă cu trecerea pentru pietoni, pe culoarea verde a semaforului. Informaţii care îl contrazic încă o dată pe şoferul care l-a lovit pe trecere.

Acesta declara, imediat după comiterea faptei, că trecuse pe culoarea galbenă a semaforului când i-ar fi apărat în faţă cei doi biciclişti care se deplasau pe trecerea de pietoni pe bicliclete şi nu pe lângă, aşa cum ar fi fost normal.

Asociația Brașovul Pedalează îi sfătuiesc pe bicicliștii care întâmpină probleme cu participanții la trafic sau din cauza infrastructura destinată bicicliștilor să contacteze un avocat, care și-a oferit serviciile în acest sens.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.