Antreprenorii braşoveni au aflat de la ministrul IMM-urilor, care sunt modalităţile de...

Antreprenorii braşoveni au aflat de la ministrul IMM-urilor, care sunt modalităţile de impulsionare a mediului de afaceri

0 165

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea, s-a aflat vineri la Braşov, pentru a participa la evenimentul ,,Oportunităţi de finanţare 2018’’, destinat antreprenorilor şi potenţialilor antreprenori.

În sala de la Prefectura Braşov s-au aflat reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai oficialităţilor locale braşovene dar şi ai instituţiilor cu atribuţii în domeniu, precum AJOFM, Camera de Comerţ şi Industrie, Inspectoratul Şcolar Braşov sau reprezentanţi ai băncilor partenere ale Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

Cu acest prilej, ministrul a detaliat modalitatăţile de care dispune ministerul, pentru impulsionarea activităţii antreprenoriale şi pârghiile care sunt folosite pentru atragerea de investiţii, pentru încurajarea planurilor de afaceri şi crearea de noi locuri de muncă.

În prim plan s-a aflat programul de finanţare nerambursabilă ,,Start Up Nation”, care a început să producă efecte importante, în domeniul antreprenorial.

După conferinţa interactivă, în care ministrul a răspuns întrebărilor din sală, Ştefan Radu Oprea, a vizitat câteva investiţii din municipiu, care au luat naştere prin finanţarea asigurată de programul ,,Start Up Nation”.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.