AMP a inceput campania de sterilizare si microcipare gratuita

AMP a inceput campania de sterilizare si microcipare gratuita

Brasovenii au ocazia sa isi sterilizeze si sa isi microcipeze gratuit animalele de companie. Asociatia Milioane de Prieteni a demarat campania de sterilizare si microcipare gratuita: pe parcursul anului 2016 asociatia intentioneaza sa sterilizeze si sa microcipeze aproximativ 500 de caini si pisici

Brasovenii au ocazia sa isi sterilizeze si sa isi microcipeze gratuit animalele de companie. Asociatia Milioane de Prieteni a demarat campania de sterilizare si microcipare gratuita: pe parcursul anului 2016 asociatia intentioneaza sa sterilizeze si sa microcipeze aproximativ 500 de caini si pisici.
Reprezentantii asociatiei spune ca, in acest fel, vin venim in sprijinul acestor persoane care vor sa intre in legalitate dar nu au o situatie financiara suficient de buna pentru a-si steriliza animalul la un cabinet veterinar particular.
Interventiile se vor face atat la animalele cu stapan cat si la cele care traiesc in strada.Asociatia Milioane de Prieteni
Cei care ingrijesc animalele de pe langa blocurile din oras sau din interiorul unor companii, sunt si ei asteptati sa isi faca programare pentru sterilizarea animalelor.
Reprezentantii Asociatiei Milioane de Prieteni vad aceasta solutie ca fiind singura pentru a diminua numarul cainilor fara stapan de pe strada.
Campania va dura pe tot parcursul anului 2016, atata timp cat costurile interventiilor pot fi acoperite.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.