Amenzi de peste 19.000 de lei aplicate de Politia Locala

Amenzi de peste 19.000 de lei aplicate de Politia Locala

0 428

Echipaje de la Rutiera si Ordine si Liniste Publica ale Politiei Locale au sanctionat mai multe incalcari ale legii in zonele aglomerate din oras. In pietele Astra, Dacia si Tractorul, agentii celor trei structuri au patrulat permanent pe strazile principale si pe aleile dintre blocuri.

Echipaje de la Rutiera si Ordine si Liniste Publica ale Politiei Locale au sanctionat mai multe incalcari ale legii in zonele aglomerate din oras. In pietele Astra, Dacia si Tractorul, agentii celor trei structuri au patrulat permanent pe strazile principale si pe aleile dintre blocuri. Actiunile politistilor locali i-au vizat cei care desfasurau activitati de comert ambulant in apropierea pietelor si pe soferii care parcau sau stationau in locuri nepermise. In doua zile de actiuni cu efective marite s-au aplicat 104 sanctiuni contraventionale a caror valoare a depasit 19.000 de lei. Pe linia rutiera oamenii legii au aplicat 114 puncte de penalizare celor care si-au lasat masinile la intamplare, ignorand aglomerarea produsa oricum in aceste zone dar si pe ceilalti cetateni nevoiti sa se strecoare printre masini.
Actiuni de genul acesta vor urma si in perioada urmatoare iar Politia Locala ii asigura pe cetateni de prezenta activa a fortelor de ordine in perioada minivacantei de 1 Mai si a sarbatorilor Pascale.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.