Amenzi de 5.500 de lei pentru parcare pe locurile destinate dizabililor

Amenzi de 5.500 de lei pentru parcare pe locurile destinate dizabililor

0 587

Politia Locala Brasov sta cu ochii pe toate autoturismele parcate neregulametar si aplica sanctiuni pe loc. Primele vizate de politisti sunt automobilelet parcate pe locurile special amenajate pentru persoanele cu dizabilitati. Desi in tot orasul aceste locuri de parcare sunt bine semnalizate, multi brasoveni nu respecta legislatia si parcheaza neregulamentar

Politia Locala Brasov sta cu ochii pe toate autoturismele parcate neregulametar si aplica sanctiuni pe loc. Primele vizate de politisti sunt automobilelet parcate pe locurile special amenajate pentru persoanele cu dizabilitati. Desi in tot orasul aceste locuri de parcare sunt bine semnalizate, multi brasoveni nu respecta legislatia si parcheaza neregulamentar. Doar in ultimele doua saptamani au fost aplicate 41 de amenzi, in cuantum total de 5.500 de lei.
In urma cu doua saptamani, Politia Locala a anuntat ca va intensifica aceste controale si ca va aplica amenzi usturatoare pentru toti cei care nu respecta legislatia si parcheaza pe locurile destinate persoanelor cu handicap.locuri handi1
Pentru ca soferii brasoveni nu au inteles mesajul, politisti au luat la pas centrul vechi al orasului si au pus sub stergatoarele masinilor parcate neregulamentar cate o amenda care sa ii determine pe soferi sa nu mai lase masinile in primul loc de parcare gasit, chiar daca acesta este destinat persoanelor cu dizabilitati.
Cele mai multe locuri destinate persoanelor cu dizabilitati sunt in centrul vechi al orasului, acolo unde pe parcursul zilei este foarte greu sa gasesti un loc de parcare.
Chiar daca sunt cateva luni bune de cand a fost data in folosinta, Parcarea supraetajata de la Spitalul Militar cu peste 300 de locuri este mai mereu goala.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.