Alimente ajutoare pentru o noua categorie de brasoveni

Alimente ajutoare pentru o noua categorie de brasoveni

0 1584

Persoanele fara venituri sau cu venituri de sub 450 de lei pe luna de persoana beneficiaza de ajutoarele alimentare care vor veni de la Uniunea Europeana. Toti cei care sunt intr-o asemenea situatie trebuie sa se inscrie pe o lista si sa depuna o declaratie pe propria raspundere

Persoanele fara venituri sau cu venituri de sub 450 de lei pe luna de persoana beneficiaza de ajutoarele alimentare care vor veni de la Uniunea Europeana. Toti cei care sunt intr-o asemenea situatie trebuie sa se inscrie pe o lista si sa depuna o declaratie pe propria raspundere.
Anul acesta, pe langa categoriile deja stabilite de beneficiari, vor fi si alti brasoveni care vor putea sa primeasca cutiile cu alimente din partea Uniunii Europene.
Actele necesare in vederea inscrierii sunt cererea, copiile actelor de identitate pentru solicitant si membrii familiei pentru care se solicita acordarea ajutoarelor alimentare, spune Mariana Topoliceanu, director executiv DSS Brasov.ajutoare ue
Anul trecut s-au distribuit pina la final ajutoare alimentare la circa 11.000 de beneficiari iar anul acesta autoritatile se asteapta la un numar de 13.000 de beneficiari. Deocamdata, nu se stie data la care va incepe distribuirea alimentelor pentru ca tot procesul este in faza de licitatie pentru stabilirea furnizorilor.
Anul trecut a inceput distribuirea pachetelor cu alimente europene in 8 decembrie. In depozitul Directiei de Servicii Sociale ajunsesera primele 10 tiruri cu alimente ambalate in peste 15 mii de cutii. Fiecare beneficiar a primit cate doua pachete cu continut identic: faina alba, malai, o punga de paste, ulei, zahar, patru conserve de carne de porc, vita in suc propriu si cinci conserve de pateu a cate 200 de grame fiecare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.