Aglomeratie la pasapoarte

Aglomeratie la pasapoarte

0 486

Sute de brasoveni stau la coada zilnic pentru a intra in posesia documetelor necesare pentru a parasi tara. Odata cu venirea sezonului cald, numarul celor care solicita eliberarea pasapoartelor a crescut semnificativ. Fata de primele luni ale anului numarul cererilor s-a dublat

Sute de brasoveni stau la coada zilnic pentru a intra in posesia documetelor necesare pentru a parasi tara. Odata cu venirea sezonului cald, numarul celor care solicita eliberarea pasapoartelor a crescut semnificativ. Fata de primele luni ale anului numarul cererilor s-a dublat.

Majoritatea familii care vor sa plece in concediu in cateva saptamani, brasovenii se aseaza de cateva zile rabdatori la cozile ghiseelor de eliberare a pasapoartelor. Daca adultii pot circula peste granita si cu cartea de identitate, cei care sunt stabiliti in afara tarii sau care vor sa plece in vacanta cu copiii trebuie sa le faca pasapoarte celor mici.

Daca pentru cei care stau la rand minutele petrecute la coada par interminabile pentru angajatii de la serviciul pentru eliberarea pasapoartelor Brasov este doar o zi normala.

Numarul cererilor ar putea creste si mai mult de luna viitoare cand cetatenii romani stabiliti peste hotare vor veni acasa in concediu. Multi au nevoie de innoirea actelor asa ca si ei vor ingrosa cozile la ghiseele de eliberare a pasapoartelor.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.