Acuzatii de doping in jurul mortii culturistului Remus Mihaita

Acuzatii de doping in jurul mortii culturistului Remus Mihaita

0 2496

Campionul balcanic la culturism Remus Octavian Mihaita a murit intr-o sala de fitness de pe Bulevardul Alexandru Vlahuta. Fostului sportiv, in varsta de 38 de ani, i s-a facut rau in sala, in timp ce se antrena, si a facut stop cardio-respirator

Campionul balcanic la culturism Remus Octavian Mihaita a murit intr-o sala de fitness de pe Bulevardul Alexandru Vlahuta. Fostului sportiv, in varsta de 38 de ani, i s-a facut rau in sala, in timp ce se antrena, si a facut stop cardio-respirator. Chemat de urgenta, un echipaj SMURD a executat manevre de resuscitare timp de mai multe zeci de minute, insa viata sportivului nu a mai putut fi salvata. Moarta campionului este invaluita in dubii legate de substantele pe care si le administra.
Remus Mihaita era cunoscut de vecini drept un baiat foarte linistit, respectuos, chiar daca nu comunica foarte mult.
Patronul salii la care se antrena campionul spune ca acesta venea de cate ori dorea pentru ca era un sportiv apreciat si avea intrarea gratuita.
Antrenorul care l-a dus pe Mihaita la primul concurs international, unde a luat si o medlalie de bronz, este sigur ca sportivul a murit din cauza dopajului. Gicu Sfintes, antrenor si arbitru de culturism, spune ca stia culturist1despre „Mihaita ca consuma aceste substante pentru ca era si dealer de anabolizante.
„A murit din cauza asta si a antrenamentelor” crede Sfintes, care acuza familia proprietarului salii de sport, Mezdrea Ovidiu, ca ar fi falsi instructori. Sfintes spune ca neregulile la federatia de specialitate sunt mult mai grave, ca se elibereaza diplome de instructor fara ca forul sa beneficieze de acest drept si ca sunt multe sali unde se vand substante dopante.
Ovidiu Mezdrea neaga orice legatura intre cauza mortii lui Mihaita si utilizarea de substante interzise. Membru in Biroul federal, Ovidiu Mezdrea spune ca Sfintes face acuzatii fara acoperire pentru ca isi doreste sa fie presedinte de federatie, insa nu are calitatile necesare.
Din pricina dopajului sau nu, un om deosebit, fost campion, a murit in sala de antrenament. Agentia Nationala Antidrog si oficialii de la Medicina Legala investigheaza cauza mortii lui Remus Octavian Mihaita.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.