A fost restabilită circulația trenurilor pe tronsonul Brașov – Predeal

A fost restabilită circulația trenurilor pe tronsonul Brașov – Predeal

0 188

Circulaţia feroviară între Predeal şi Timişu de Sus a fost reluată în condiții normale, după ce vineri seara, la ora 23,00, fusese reluată pe un singur sens, cu locomotive electrice, a anunţat, vineri seara „Trenurile vor fi reînscrise treptat în circulaţie, şi dintr-un sens şi din celălalt, personalul feroviar desfăşurând în continuare lucrări de remediere a deranjamentului şi de repunere sub tensiune şi pe al II-lea fir de circulaţie”, a menţionat Oana Brânzan, vineri seara, pentru agerpres.ro.
Circulaţia feroviară fusese blocată vineri seara între Predeal şi Timişu de Sus din cauza unor arbori prăbuşiţi pe calea ferată, care au rupt firul de contact pe ambele direcţii de mers.
Trenurile înscrise în circulaţie au fost oprite în gările de pe traseu, astfel încît să se permită accesul drezinelor pantograf pentru intervenţia şi remedierea defecţiunilor la linia de contact.
„Personalul CFR intervine la faţa locului pentru tăierea şi îndepărtarea arborilor, dar şi pentru remedierea defecţiunii la firul de contact, în vederea realimentării cu energie electrică”, a precizat la acea oră reprezentantul CFR.Pentru lucrările de intervenţie s-a acţionat cu doauă drezine pantograf.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.